.

Friday, January 7, 2011

cerita cinta.

assalamualaikum wbt.
hai awak, awak dan awak awak semua. :)
neh adelah post pertama untuk tahun baru 2011.
agak lambat laa kan sebab da seminggu 2011 menjenguk.
tapi saye nak jugak ucap,
semoga tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik daripada tahun yang sebelum-sebelumnya. kullu 'am wa antum bikhair. happy new year 2011! ^^

so, ape azam anda tahun neh?
make sure anda cuba untuk memenuhi azam tu ye.
jangan buat pekasam plak. agaga.

ape azam saya tahun neh?
well, azam saya tiap2 tahun same je.
nak tahun ini dipenuhi dengan perkara2 yang happy dan indah je.
nak tahun ini menjadi a memorable year. 
senang cite, nak tahun neh lebih baik dari tahun-tahun yg lepas. :) :)

o ye.
untuk cabaran 30 hari tu, nantikan update day 04 nye ye.
on the way da. tgh draft lagi. heee. ^^,

meh nak share satu lagu best. 


mataku terlirik senyuman mu
dan bila jelingan pertamamu
terpancar keikhlasan
di balik keayuanmu

bagai mentari terangi siangku
bagai rembulan suluhi malamku
tika hadirmu dalam cerita cintaku

berputik cintaku untuk dirimu
saatku cerita isi hatiku
kau balas kisah kasihku
terima cinta ku

c/o

kau hadiah tuk ku syukuri
hiasi mahligai cintaku
dan kini ku tahu hanya kau
selalu kurindu

kau hadir beriku bahagia
kau beri cinta yang ku damba
duhai kekasihku sudikah dirimu
jadi permaisuriku

oh tuhanku satukanlah
hatiku dengan hatinya
kerna hanya kepadamu
tempat ku merayu


okeh sampai sini je ye untuk malam neh. 
nak sambung tengok cerita secret garden.
hyun bin oppa, saranghae! :P :P

new year's kittens. lahir jam 0100, 1.1.11. ;)


p/s: saya suka bila awak buat ayat ala-ala jeles. maybe awak tak jeles pun, tapi ayat awak, seolah-olah. maybe awak tak perasan pun. hihihi. :D :D 

much love. ♥


 

2 kata mereka.:

JIJI YU said... [Reply to comment]

muahah tak berdaye lagi kucing2 tu

heiji_kazuha1512 said... [Reply to comment]

comment sket part p/s tuh. sila cte ngn sy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...