.

Thursday, December 30, 2010

the perfect first date.




assalamualaikum wbt.
how are you, people?
heee. sorry lama sangat tak update.  
(gaye mcm ade la yg bace blog neh kan. agaga)

been busy and tak punya mood nak update. 
sebenarnye nak tdo da td.
tp tak boleh lelap pulak.
maybe sebab tdo petang.
tadi tengahari pergi derma darah.
dan sekali lagi tangan lebam.
haihh.
tapi seronok!
jd addicted kot donate blood. ngeee. :DD

okeh.
mari kita berbicara mengenai title post pd kali ini.
title tu adalah cabaran ketiga untuk cabaran 30 hari tu.
baiklah.
apekah my perfect first date?
well. saya tak penah date.
yup. not even once.
sebab saya nak date dengan suami saya je.
mungkin akan ada mulut2 manusia yang kate,

"ek eleh. kolot gila kau."

"ketinggalan zaman!"
"tak remaja langsung!"

heh. awak, ade saye kesah ke? ahahaha.

dulu time sekolah saya penah janji dengan diri sendiri.
i wont fall in love dengan mana2 lelaki selain daripada suami saya.
sebab saya rasa kesian sangat if saya bercinta bagai nak mati dengan seorang lelaki neh, but then i married someone else.
poor my dear hubby tu.
sebab i've loved orang lain selain dia. (okeh. sile muntah. :PP)

but then saya macam ala2 break that promise.
then i got hurt.
so saya rasa, padan muka dekat diri sendiri sebab tak tetap pendirian. ahaha.

apa yang saya melalut neh? adoidoi.
hahaha.
so, my perfect first date will be with my dear husband and saya tak kesah how it will be.
but i know, it will be awesome sebab date dengan someone who is made in heaven for you. heee. 
(okeh. anda boleh klik tanda pangkah kt ujung belah kanan sekarang. HAHA)

sebelum saya melalut merapu meraban dengan lebih lanjut,
saya rasa lebih baik saya beradu dulu.
ahahaha.
goodnight, people!

p/s: i know i always troubled you. i know i always made you listened to my boring stories. i know and i am sorry. i'll try not to bother you. well, not that frequent. :) 

much love. ♥

4 kata mereka.:

khaulah sa'adah said... [Reply to comment]

HAHA. like. like. like.

sama la mcm k.alah.

biarlah kuno. tp sweet wat. ^^

biar sampai syurga~

.RSARA. said... [Reply to comment]

heeee. tenkiu kak alah! ♥
yup. biar sampai syurga. :)

~dianakhairi~ said... [Reply to comment]

salam.hai clasmate.heh.
tabik spring utk anda. :)

.RSARA. said... [Reply to comment]

tenkiu diana! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...