.

Tuesday, June 28, 2011

hihihihi ;)

assalamualaikum wbt.


current location: IIUM library, leisure reading area.


tak tahu nak update ape sebenarnye neh.
tapi nak jugak update. :P


haa.
dah dua hari ke library.
tapi bukan study pun, datang online dan mendownload.
mentang-mentang lah exam 2 July kan.
kehkeh. :P


hari sabtu lepas saya ke Subang Parade dengan kesayangan-kesayangan.
pergi dengan kereta, Tyrah drive.
kami bertolak dari Gombak jam 11 pagi.
dan sampai di Subang Parade pada pukul 2 petang.
ye, 3 jam!
believe it or not. 
ahahahaha.
dah boleh balik Ipoh dah 3 jam tuuu kan? 
jauh rupenye Subang Parade tu eh? *ayat nganjeng :P :P*


macam-macam halangan kami hadapi nak ke Subang tu.
kad Touch n Go habis kredit, GPS tak berfungsi dan yang penting, sebab kami sesatttt!
taaaaapi I had soooo much fun.
great weekend with great people. 
hihihihi :) :)




sayang selama-lamanyaaaaa! xx






hati saya menangis lagi.
awak, tolong jangan suka dia boleh?
tolonglah jangan


much love. ♥




4 kata mereka.:

hafeez said... [Reply to comment]

sediakan kolam dalam hati tu...setiap kali dia menangis,air tu leh masuk dalam kolam..pastu wat fountain...nti klu menangis pon, dia hepui gak sikit2..hehehhe

.RSARA. said... [Reply to comment]

@hafeez
ahahahaha. okeh. cadangan akan di-consider-kan. :P

Khaulah Khalid said... [Reply to comment]

ni dosa kes x contact k.alah la ni..
k.alah ada je kat subang tu.. :P

.RSARA. said... [Reply to comment]

@Khaulah Khalid
hahaha. laaa yeke? xtahu! xpe2. next time eh kak alah. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...