.

Tuesday, April 19, 2011

hari kelima cuti.

assalamualaikum wbt.

dah lima hari berada di rumah.
tiba-tiba rasa cuti makin pendek walaupun masih ada lebih 2 minggu lagi.
kehkeh. :P

takde cerita baru yang nak di kongsi.
just nak cerita what happen few days back.

alhamdulillah. 6 papers untuk finals sudah pun saya duduki.
walaupun tak berpuas hati sangat,
tapi saya tahu saya dah pun cuba yang sebaik mungkin.
sekarang neh berdoa supaya lecturers murah hati time tanda kertas.
saya dah serik kena repeat. xmahu dahhh. huuu.

saya rasa penghujung semester neh sangat best.
sangat buat saya tersenyum.
sebab?
sebab kami belajar, makan, gelak bersama macam first year dengan second year dulu2.
sukaaaa3!! hehehe.

in between the exams,
kami pergi Jusco makan Mcd, Johnny's, main kt arcade, carik tape kotak (okay tu saya sorang je nk beli. hahaha), jalan2 tengok toys, order delivery Domino's ke UIA, makan malam kt Evoke, dan banyak lagi.


inche lappy saya. da gaye macam nak grad je. kih3.

khazanah alam saya sepanjang berada di UIA. hehe. kalah orang nak g oversea.

penat yang amat okay packing barang. saya tidur 2 jam je. 
tu pun terlelap sebab penat sangat. 
oleh sebab short sem nanti saya pindah ke Block C, jadi barang2 semua kena angkut ke store Block C.
nasib la dekat level 1 je.
tapi tu pun ada la dalam 15 kali saya turun naik tangga angkut barang2 neh sorang2.
macam nak tercabut kaki dan bahu.
pukul 3 petang,
saya bertolak ke KL Sentral untuk ke LCCT.

flight jam 615 petang.
i'm homeeeeee! hihihi. ;)

pasta alfredo. requested by a-ah. 
red velvet cupcake untuk birthday Gee. nasib jadi. first try. :)

dumplings! hehehe. first time buat juge. ;DD

haaa. tu je la summarization mengenai 5 hari saya berada di rumah.
sorry la post kali neh bosan sikit. 
nanti saya free, saya update lagi ye.

much love. ♥



6 kata mereka.:

nurul cHempaka said... [Reply to comment]

eyh!ko dok mana yek? btw tym nak final best kan!!? wlpon study mcm stress tp best sbb xde asgmnt n xbz ngan meetng! hik3

.RSARA. said... [Reply to comment]

mksd miza uma ke? uma kt kelantan. :)
taw xpe! hahaha. best sbb xya g kelas. tp pagi nk exam or malam nk exam tu mmg kecut perot kot. kehkeh.

Che Sakinah said... [Reply to comment]

afiqah... nak recipe velvet.. huu huu.. kita teringin nak makan T_T
*sambil mengalirkan air mata*

.RSARA. said... [Reply to comment]

@Che Sakinah

kak kina! sorrryyy. kte da pm kt fb. sile check. :)

yaadahria said... [Reply to comment]

wow.. tu lappy eh yg bercontengan tu?? sgt mnarik. haha..

cupcake tu nmpk mengiurkan kot. tp kite kureng cupcake :(

tpnnti nk try buat la bila kt umh neh. hehe

.RSARA. said... [Reply to comment]

@yaadahria

hehe. yup2. lappy. :)

kte pun kureng cuppies. xsuke sgt sume kek2 dan manisan. tapi suke buat. hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...