.

Monday, March 21, 2011

hot air balloons.

assalamualaikum wbt.















semalam ke Putrajaya tengok hot air balloons.
tapi dapat tengok sekejap aje.
sebab kami sampai Putrajaya pukul 12 tengahari.
belon-belon tu dinaikkan pukul 730pagi dan juge 530 petang.
oleh sebab kami sampai tengahari, jadi kami decide nak tengok petang.
rugi laa kan datang dari jauh tak tengok belon.

tapi cuaca tidak menyebelahi kami.
sekejap hujan, sekejap panas.
belon yang dijadualkan naik pukul 530 petang malangnya tak dapat dinaikkan on time.
pukul 630 petang baru belon naik.
jadi kami tak berpeluang untuk naik sebab hari da makin senja.
takut sampai UIA ke-malam-an pulak.

pukul 715 malam kami bergerak pulang.
tapi bas dan juga teksi tak kelihatan pun.
yang ada cuma kereta-kereta berpusu-pusu beratur dekat traffic light.
akhirnya pukul 750 malam,
bas Nadi Putra 100 muncul.
pukul 8 malam sampai di Putrajaya Sentral.
solat maghrib dan kemudian nya bergerak pulang ke Gombak.

kaki lenguhhh yang amat!
kami kenyang makan kerepek Lays berperisa seaweed yang diberi free bersama air Mountain Dew je.
tak tahu laa berapa banyak kami makan dan minum.
da orang tu bagi free kan.
tiap kali lalu, kami amik. kehkeh. :P

p/s: ku ingin kau tahu.

p/s/s: Hikayat Merong Mahawangsa BESTTT! hihihihi. b(^^)d

much love. ♥


8 kata mereka.:

Leya said... [Reply to comment]

tulaa hujan kan madu..
if x, kitepn nak gy..haiyaa =P

.RSARA. said... [Reply to comment]

tu laa. kasut kte abes rosak. hahaha. myra siap buang da wedges yg die pkai time tu. hahaha

Nurul ♥ Hawa said... [Reply to comment]

best kan??? tp aku x dpt tgk pun belon...dh ujan terus blah..hehe.
jalan2 abeskan duit je kt ctu..hehehe. mknan best ada macam2.

AiBi said... [Reply to comment]

comel gila..................Aiza...haha

p.s mana belon "aiza" ???????

.RSARA. said... [Reply to comment]

hawa, yup2! hehehe. tu laa. mule2 igt nk balik da. pastu ttbe org tu announce belon nk nek. tros stay kejap tgk belon je. hahaha. taw xpe. macam2 mknn~ hehe ;D

.RSARA. said... [Reply to comment]

ihsan, gedikk. hahahah. xde belon aiza.

AiBi said... [Reply to comment]

alar..kat paper ada ckp ada belon
"aiza" ????

.RSARA. said... [Reply to comment]

ktowg xsempat tengok laa! haish. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...