.

Thursday, January 13, 2011

i thank you. ;)

assalamualaikum wbt.
haihh. lebat gila hujan hari neh.
abes basah kuyup kain baju kurung.
hahaha. 
so, g kelas pakai selipar korea a.k.a selipar jepun (sbb xminat sgt jepun. hahaha!) aje.
tapi yang panas hati nye,
nape ramai pandang pelik selipar korea saya?
kesian taw dia. keh3.

"eh eh. pelikk nyaa selipar dia. sebelah hitam sebelah pink!" kata technician gatal dekat AIKOL.

akhirnya habis pun minggu kelima neh.
aihhh. lagi 2 minggu nak balik rumah. :) :)
malam neh nak kena pergi mahallah Ruqayyah.
ada mahallah tour for AGM SRC.
tade sape2 nak tumpangkan kereta ke?
jenuh laa nk jalan kaki pergi Ruqayyah dari Sumayyah neh.
kurusss laaa i nanti. HAHA. ;PPP

ohhh. lupa.
tak sabar nak tunggu Secret Garden Ep 19 and final Ep 20 keluar~
my Hyun Bin Oppa yang comeyyyy and cooliooo! hihihi.
tergedik pulak kan. :PP

semalam dalam kelas skills, Basic Counseling 1,
kami kena buat Colour Personality Test.
sukaaaaaaaa3!
i always love and enjoy doing that kind of test. hahaha!
tapi if test yang melibatkan pelajaran,
aihhh. faham faham sendiri laaa. ekeke. :DD

p/s: i thank you yang amat dan amat sebab datang booth. even though awak kata tak berniat pun. tapi tak kisah laa, sebab you're there. hihi. i really dont expect you would come sebab malam tu you've given banyak gilaaa alasan yang buat saya malas layan dan nak tidur. hahaha. THANK YOU! (gaya macam buat speech menang award pulak kan? padahal lalu depan booth and bagi handbills tu je. ngeeeee. :PPPP)

much love. ♥


3 kata mereka.:

Leya said... [Reply to comment]

ehehe... =P
aku tido taw..
hujan lebat sgt...xmau bsh nti dmm..
haha mengade...
eh dorg tu mmg gtl..
annoying kn..xde kerje tu..

~dianakhairi~ said... [Reply to comment]

haa dulu ade gak slipe ni..
kale itam merah..
suke2 :)

slalu ujan tapi bukan waktu petang2 tu..
so aktiviti main futsal bejln lanca..haih~

.RSARA. said... [Reply to comment]

leya, hahaha. taw xpe! sangat annoying technician tu. huuu. takot!

diana, wah! ade jugak? hehehe. tu laa. suke sangat. tp orang igt salah pakai selipa. adoi. keh3.
men futsal utk usc ke? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...