.

Thursday, November 11, 2010

warna warni bak pelangi.

assalamualaikum wbt.
selamat pagi!
da solat subuh?
da? bagus3!
ekekeke.

neh nak cerita pasal outing saya dan cik room-mate, lela pada selasa lepas bersamaan dengan 9 nov 2010.
kami sampai di Jusco Wangsa Maju pada jam 3 petang lebih kurang.
sebelum ke JJ, kami makan tengahari dulu di Cafe Wak Dol Sumayyah.
lapo sangat. keh3.

sampai je dekat JJ tu, kami terus ke bahagian baby.
ohhh. jangan fikir bukan2.
kami ke sana sebab saya nak renew card JJ.
pastu bagai rezeki jatuh bergolek,
saya dapat RM10 rebate sebagai hadiah birthday dari JJ.

lepas da renew card,
kami ke Secret Recipe sebab lela ngidam nak makan kek.
lela order banana choc cake and iced blended mocha espresso.
oleh kerana saya masih kenyang makan nasi untuk lunch tu,
dan oleh kerana saya sememangnye takkan habis makan one slice cake,
saya order iced choc with whipped cream je.
hehehe.

banana choc cake. photo drpd inche google.
iced choc with whipped cream + iced blended mocha espresso.

cik lela yang bahagia. heeee.

setelah kenyang menikmati dessert kami,
saya dan cik lela jalan2 pusing2 JJ je.
then kami masuk ke MPH.
saya yg nak masuk.
konon nk carik novel.
tengok2 cik lela yang beli novel.
saya tak beli apa-apa pn.
ahahaha.
kat MPH tu saya dan cik lela tiba-tiba excited tengok pencil Pilot Eno Color.

neh la die pencil 0.7 Pilot Eno Color. cantekkk kan? sooo warna warni! hehehe. harga RM5.50 sebatang.

neh pencil lead die. harga RM3.00 untuk satu warna.

huwaaa. saya mahuuuuu!
tapi lead die mahal sgt. RM3.00, dalam tu ade 5 lead je.
ahahaha.
berapa hari je boleh tahan?
sobsobsob~ ;(

lepas MPH,
kami tengok2 sandal untuk cik Lela.
tapi malangnye sandal yang cik Lela berkenan da habes size.
tinggal yang display je.
oleh kerana kecewa,
cik lela beli blouse.
dan saya pun tergoda sama,
lalu beli blouse juge.
agagaga.

then lepas kami dinner kat food court,
*da bosan makan fast food*
kami pulang ke UIA pada pukul 8 malam.
heee. terima kasih cik Lela! ♥
you made my day! :D :D

saya nak yang neh. ada sape2 baik hati nak hadiahkan as belated birthday present tak? heee.

much love. ♥


6 kata mereka.:

Leya said... [Reply to comment]

wah best btul...hehe
sedap x cake tu madu?xpnh try agy..hehe
eh mhlnye pencil itu..
tpi sgt3 comel..huhu
n lid dia..ayoo skt jantung..haha

*madu kite tkr url agy..ahaks

Anonymous said... [Reply to comment]

suh boyfriend awk belikan.ehehe
wahh..jj. dekatnyer ngn uia.

.RSARA. said... [Reply to comment]

leya, ahahaha. kte makan cream die je. sebab i kan xmakan raw banana. ekeke. taw xpe! tp sgt cantek yang! heeee. okeh. t i tuka link. :D

anonymous, ohhh. saya tak punya boyfriend. hahaha. yup2. dekat je. :)

~dianakhairi~ said... [Reply to comment]

wah.tak boleh mahal lagi lead tu kan.

kimslm cik lela.huhu.

Amoi MiyaSya said... [Reply to comment]

thanx follow (:
btw , wani pon suke makan kek kar secret recipe (:
sdapp n love cheese :D

Anonymous said... [Reply to comment]

ohoii..tulis mcm i ni byk makan je ok.hahaha.

cik diana,salam da tersampai.tuan ony diri da baca.ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...