.

Thursday, February 11, 2010

off limits!

salam 'alayk.
hello peeps!
cuti CNY da dkat.
tp saye xbalik uma pn.
kehabisan tickets. :(
hmm.
smlm ulang tgk cte Made of Honour.
xtaw nape rase sdey sgt tgk cte tu.
hahaha. emotional tlbey~
cte tu lbey kureng ngn one of my novel i've read, Tanya Pada Hati.
btol la, kalo da jodoh xkan kemana. sebab semua tu di tgn DIA.

sejak zaman berbelog kt friendster, my blog mesti cte sdey2 je.
yg kt friendster tu, mostly about seseorang yg da hanco kan hati saye selumat-lumat nye.
and i think, blog yg neh plak,
mostly i rant about friends.
friends yg saye sayang SANGAT2.
saye xtaw knape this sem everything were ruined.
kate2 dia, dia, dan dia SANGAT lahhhh melukakan hati saye.
kenape sume nye mcm salahkan saye?
ape kowg bute ke sape yg START sume neh?
ape kowg bute SEBAB sape sume neh?
ape kowg bute ngn situasi SEKARANG?
ape kowg BUTA??
huhuhuhu.
saye da penat sangat. PENAT!
penat da nk layan kerenah kowg.
penat nak jaga hati kowg.
saye penat bile saye pny laaaa jaga hati kowg,
and kowg said i DIDNT.
abes tu nk saye bwt cmne lagi? sembah sujud?
kowg kate kowg sebaik-baik da nk jaga hati saye. O YEKE?

and kepada kamu,
TOLONG lahhhhh!
TOLONG ckp serupa bikin.
kamu kondem owg neh, kondem owg tu,
but then, kamu same je.
bwt jgk mnde yg kamu kondem tu.
bwt jgk mnde yg kamu kate tak mahu.
HAHAHA. soooo FUNNY that i forgot how to laugh.
kalo nak kondem owg, pastikan kamu sedaya upaya xbwt like owg tu bwt.
neh idak. kamu bwt jgk.
tak malu ke?
kalo saye laaa kannn,
saye malu taw.
sebab pny la kondem owg tu,
tgk2 kte ngn die, no different pn.
kamu nk kate saye KOLOT ke ape ke,
tserah.
pade saye BIAR kolot, daripada owg cop kte bukan2,
daripada kita neh hina di sisi Allah.
terima kasih kalo rase saye KOLOT. ;)
and please, be yourself.
you CANT be me.
because you're not ME.
use your OWN sentence. your OWN trademark.
kenape nk jadi mcm saye?
kenape nk compete ngn saye in everything?
saye neh Xpandai pn.
susah btol nk lyn owg yg ssh nk terima kesalahan neh.
sebab at the end, kamu akan letak beban salah tu dkt saye. adoi laaaa.
saye diam kan aje sbb saye sayang kamu.
tapi jgn cabar my limits.
sekarang neh da ujung2 tanduk da.



p/s: kalo ade sp2 terasa tu, mntk maap laa ye. sp suh terasa? anda ke yg saye mksd kn? heh. [^^]

p/s/s: i LOVE being selfish. thanx kpd mereka yg kate saye neh sgt lah selfless and need to be selfish. saye da bjaye! mekasih! ;D

p/s/s/s: and untuk kamu, sile laaaaa jangan ganggu idop saye. i have nothing to do with your life and so do you. aku xhadap pn laa bf ko tu. nsem ke?? HAHAHA. ak sikit pn xpndg laa bf ko tu. bg free pn ak xmo laaaa. g laa obses ngn bf ko tu jauh2 dari ak. g men jauh2 k! syuhhh~ off you go~




1 kata mereka.:

hurul_Ain said... [Reply to comment]

wawww...penoh emosi... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...