.

Wednesday, February 10, 2010

lying hurts. reality bites.



senyum.
senyum.
dan senyum.
dan terus tersenyum.
walopn ianya palsu.
sebab anda tak tahu sape yg bakal jatuh hati dengan senyuman anda. :)


merindui kalian adalah sakit.
tapi cuba untuk lari dari kalian lagi sakit.
dan susah.


p/s: awak, sile laaa cakap serupa bikin. awak sedar tak byk kate2 awk sgt opposite ngn kelakuan awak? heh. oppss. sape mnum milo, die laa yg terasa choc nye kan. i mean no harm. really. hua3! :D


p/s/s: xphm btol ngn minah sowg tu. aku pny la tulis blog neh untuk diri sndrik, die rase aku tulis untuk bf die? HAHAHA. sangatttttt ngekngok okay! oppss again! =))






2 kata mereka.:

aliaraihana said... [Reply to comment]

awk...
saya tahu apa awk rasa...
lying is hurt...
but that the best way..
rather than we keep on showin our real situation...
atleast by doin that..
we could see others smiling for u..
atleast it reduce oyr burden...
stay strong ok dear... :)

.RSARA. said... [Reply to comment]

hehehe. yup. kadang kte pk yg terbaik utk owg tu, tp owg tu rse kte xbwt yg terbaik utk die. malah die kate kte xpnh nk bwt yg terbaik pn utk die. tp biau lah. Allah tu ade, Allah tahu ape yg de dlm hati neh. so, biau laa ngn die tu. pnt da nk lyn pangai owg yg pelik cmtu. ahahaha. adoi. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...