.

Friday, June 10, 2011

hari yang bahagia! ;)

assalamualaikum wbt.

hihihihi.
hari neh seronok sangat sebab saya dah dapat 2 novels yang memang saya duk ternanti2 hampir 2 bulan lamanye. 
tadi pagi after kelas CF tengok ada nama saya dekat board parcel untuk di ambil dekat office mahallah.
and yayyyyy!
got my novels! 
so happyyy! :DDD

love. ;)

vanilla oreo coolblog! ;DD


pastu petang tadi saya ke JJ wangsa maju berbuka puasa bersama cik Lela.
dan memang tak sah laa kan if keluar tak TERbeli apa2.
saya TERbeli baju.
adehhh.
baru je beli baju baru 2 weeks ago.
huwaaa.
nak kena ikat kaki dekat katil nampaknya.
tak boleh keluar pergi mana2.
duduk kat bilik je berpuasa sambil marathon korea.
okay tak? ekeke. :P

haaa.
tapi ada satu kekecewaan la sikit hari neh.
sebab tak dapat minum vanilla oreo coolblog.
huuuu~
neh da kali kedua!
laku betol oreo coolblog.
hahaha.
ramai pulak yang minat.
dulu tak tau nak share kesedapan oreo coolblog tu dengan sape sebab ramai tak tahu pasal coolblog.
bile cakap pasal coolblog, mule laa orang buat muka pelik.
"coolblog? blog sape?"

hahaha. adehh.
tapi sekarang saya gumbira sebab boleh share kesedapan coolblog tu!
lagi2 oreo coolblog!
weeehuuu.
macam cerita or lagu yang best.
lagi best if ada orang dengar dan tengok jugak kan?
indeed, sharing is caring! *ttbe* kikikiki. ;DD

till then.

much love. ♥



10 kata mereka.:

zente@eyka said... [Reply to comment]

hahahha..keciknya dunia..u know what..buku baju melayu hijau serindit tu ditulis oleh kawan baik cikgu...hehehe...dapat free tapi still xbaca lagi..hahahhaa..

.RSARA. said... [Reply to comment]

@zente@eyka

cikguuu! hihihi. kte taw. sbb kte bace blog kak syud tu. salu ade gambar cikgu. hehehe. best nyeee dpt free! t blh la kte nk mntk otograf kak syud. hehe. :D

zente@eyka said... [Reply to comment]

hahaha ok no problem..nti cikgu minta kak syud nye otograf...nak pinjam koleksi novel kak syud pon bole,,hehehe

.RSARA. said... [Reply to comment]

@zente@eyka

whoaaa. tenkiu cikguuuu! hihihihi. kte de semuaaa novels yg kak syud tulis. ngeh3. :D

Anonymous said... [Reply to comment]

sy keje kedai buku. banyak gila novel melayu. and yg awk beli tu, sy baru je susun2 smlm kat kedai..nanti dtg lah yer..

Sunah Mohammad said... [Reply to comment]

wahhhhhh~ hlovate! saya suke bace buku dia! :)

.RSARA. said... [Reply to comment]

@Anonymous
err. kedai buku mane? haha.

.RSARA. said... [Reply to comment]

@Sunah Mohammad
hihihihi. besttt kan! ;DDD

Anonymous said... [Reply to comment]

kt the mall. nanti cari :)

.RSARA. said... [Reply to comment]

@Anonymous
the mall dkt legend hotel dpn pwtc tu? hahaha. jauh sangat la. popular and mph near here pn ade je novels JS. hehe. thanx btw! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...