.

Thursday, February 3, 2011

seminggu.







assalamualaikum wbt.


cuti saya dah nak habis. huwaaa.
esok petang dah kena pulang ke UIA.
beginilah hidup kami sebagai mahasiswa. hahaha. 
ecehhh. poyo pulak kan. :P


cik aiza da bertolak pulang ke UIA pagi tadi.
seronok saya cik aiza datang rumah selama 5 hari 4 malam neh.
sebab ada kawan boleh borak dan tengok KBS same2. ngeee.


Gee baru pulang ke rumah hari isnin.
kak ngah, yang belajar dekat Czech pun pulang ke tanah air hari selasa.
cuti 2 minggu.
Acah pulak baru sampai pukul 2 pagi tadi dari Pekan.
yang tak pulang hanya lah Afiq yang sedang menyiapkan diri untuk menempuh final di CFS IIUM PJ.


tadi kami ber-steamboat.
makan dekat dalam taman rumah neh je.
lupa pulak nak snap gambar tadi.
kelaparan sangat. ekeke.


p/s: will you grow old with me? - i wish for someone who wouldnt mind waking up with me every morning, seeing my wrinkles and my gray hair but still falls in love with me over and over again. ♥


selingan;
gee: mama, CikNa kata nak amik kak yong jadi menantu.
mama: mama setuju je. nanti mama contact CikNa.
saye: -__-"

much love. ♥



2 kata mereka.:

afifahesnan said... [Reply to comment]

nak copy ayat kat p/s tu bole ? macam familiar but bestt giler lah !!! :D

.RSARA. said... [Reply to comment]

hehe. sile3. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...