.

Tuesday, November 23, 2010

lampu hijau? hoho!

assalamualaikum wbt.
pertama sekali nak mintak maap sebab da lame tak update apa2.
sebabnye?
sebab wifi kt uma neh rosak.
modem nape tah.
sob3.
pastu guna broadband, broadband pn buat hal.
jadi online pn sekejap2 je semata2 nak jenguk facebook.
tu pn just tgk update kawan2.
hehehe.

neh pn wifi still cannot use.
tiba2 malam neh broadband agak laju.
so i think i should give a very quick update.
ngeee.

sekarang da cuti 11 hari da.
11 hari neh saya agak sibuk.
sibuk buat marathon cerita dan juga mencuba pelbagai resipi.
ahahaha.
paling best pertama kali try buat Lasagna.
alhamdulillah, menjadi~ ngehehe! :D
tapi takde plak gmbau nak tunjuk.
yelaa.
cuti2 neh handphone tataw dicampak kemana.
bile nak tdo baru la mencarik fon.
tu pun sebab nak jadikan alarm bangun subuh.
hahaha! :P

o ye.
walopun da agak terlambat,
tapi saya masih nak juga ucap,
EID ADHA MUBARAK!
hehehe.
ini adalah salah satu menu untuk raya tahun neh.
Puding Pisang Diraja. :)
silelah menjamu mata ye! :P



menu2 yang lain adalah Soto, Kek Batik dan juga my very first Puding Agar2 Rainbow.
tapi gambar puding tu still ada dalam camera my adek.
so, nanti da transfer,
saya uploadkan ye. heee. :D

oh. sebelum lupa.
papa got me new kura-kura.
hehe.
meet my AO (kanan) and Minn Edina (kiri). ;)
comey kan nama tuh?
diambil dari novel Versus. agagaga. 


juge nak share gmbar2 time balik dari rumah my cousin.
ada majlis Aqiqah untuk my anak sepupu, Muhammad Hadif Rusydi. ^^
sile abaikan aksi2 gedik. hahaha!


ye. saya makin gems. aaaa! kena DIET! :P




p/s: tahniah buat sahabatku, Muhammad Faiz Arif kerana secara rasminya telah menjadi tunangan orang. semoga bahagia hingga ke syurga. cepat2 naik pelamin! hehehe. i'm happy for you! alhamdulillah! ;)

p/s/s: after beritahu mama mengenai pertunangan faiz, mama cakap,
"haa. if kak yong da ada calon and nak tunang, mama okay je." HOHO! lampu hijau nampaknye. haha! tapi takde calon lagi. so how? :P


much love. ♥

7 kata mereka.:

sekuk tawa said... [Reply to comment]

kiup mu lg pah nk bnding nga megeng pox

.RSARA. said... [Reply to comment]

err. hahaha. tenkiu3.

Leya said... [Reply to comment]

alolo comel kura2 baru mu...
tpi takut takut....hehe

;p

Syed Hilmi Syed Yahya said... [Reply to comment]

huaaa...melelah air liur tngok mknn 2,,,nmpak sedap je,,,haha,,,
mama dh bagi lesen tunang,ape lagi,cari lar calon,,,hehe..nice to meet you....

.RSARA. said... [Reply to comment]

leya, hehe. tak bwk balik uia, jgn risau. heee.

syed, ahaha. bkn senang nk carik calon. bkn nye senang mcm carik baju. hehe. btw, thanks singgah blog xseberapa neh. ;)

Anonymous said... [Reply to comment]

apa lagi, cari calon cepat2. ke dah ada?

.RSARA. said... [Reply to comment]

belum lagi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...