.

Wednesday, June 16, 2010

antara melukai dan dilukai.

assalamualaikum dan salam sejahtera, :)

siyes je kn bunyi title entry neh?
aagaga.

sebelum tu,
sape yg tersalah blog,
blh la leave now.
sbb saye nk mule mnaip ngn lebih pjg da neh.
ahaha. XD

title entry neh saye amik dr satu soalan yg d ajukan kpd saye kt formspring.
saye taw sape yg ajukan walopn die anonymous.
kt cni,
saye nk huraikan ckit jwpn saye.

Q: ant melukai dan dilukai, mane lebih sakit?
A: melukai.

np saye jwb melukai?
mesti rmai akan kate,
dilukai la lg sakit.
owg yg melukai tu nk rse sakit ape nye? kn?

mereka yg dilukai, akan rase sakit tu tapi akan healed later.
xkire lah bpe lame mase yg die amik,
tp die akan heal jugak one day.

bagi mereka yg melukai, rase bersalah saying those words akan haunt die.
maybe now, maybe jgk sakit tu dtg later.
adoi. xreti nk hurai.
ahahaha.

neh pendapat saye je.
pendapat kita mungkin berbeza.
wallahu'alam. :)

p/s: awak yg btanye, saye phm perasaan awak. please stay strong. one day awak akan rase awak bodo sebab keep nangis dan hoping utk die yg melukai awak tu. sebab one fine day, die yg melukai tu akan rase ape yg awak rase. what goes around, comes around. :)

2 kata mereka.:

Jantan Keparat said... [Reply to comment]

yup!!
tp tmpoh pnymbuhan sgt2 lama...

.RSARA. said... [Reply to comment]

hehe. depends on owg jgk. de certain ppl xsmpai sbulan clash da ley kapel len.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...