.

Friday, May 28, 2010

private.

salam 'alayk.
ye. blog saye akan d privatekan atas sebab musabab yg xperlu saye gtaw kt cni.
mungkin neh temporary, mungkin jgk permanent.
we'll wait and see. hehe.

terima kasih kpd mereka yg sudi membace, membelek, menjenguk, melihat, berjalan-jalan, meng-comment, meng-followed, dan men-support saye. *huyoo. kalah ayat artis! HAHA. ops. tlbey suda!*

ekeke.
may Allah bless! ;)

p/s: encik2, cik2, puan2, tuan2, abang2, akak2, adek2 yg follow saye dan ingin tros follow blog saye yg xseberape neh, blh la PM saye kt facebook saye, klik sini. hehe. kt formspring pn ley gak. klik sini. saranghae! ♥ ^^,

2 kata mereka.:

mijie said... [Reply to comment]

selepas aku membaca page formspring milik kamu aku ghase aku paham la jgak knape blog ni diprivatekan . kalau identiti dah bleh dirahsia, macam2 benda tak berfaedah dihamburkan. aiya...

.RSARA. said... [Reply to comment]

ahahaha. good. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...